Selecteer een pagina

Project: U.NXT

Een voltijdse Bachelor opleiding waarin je leert hoe je je creatieve denkvaardigheden kunt toepassen op technologie, data en financiën.

De ambitie

Hoe zorg je ervoor dat het gat tussen academische opleidingen en het huidige werkende leven kleiner wordt?

Hoe kun je studenten alvast een stukje professionele ervaring meegeven terwijl ze leren om een flexibele groei mindset aanleren?

Dat was de vraag waarmee we als project team aan de slag gingen.

‘Education is not a problem, education is an opportunity.‘
– Lyndon B. Johnson

 

De uitdaging

Tegenwoordig is het niet meer nodig om via een opleiding de juiste informatie te vinden om je werk goed te kunnen doen. Als je weet waar je moet zoeken kun je een schat aan informatie vinden die je ondersteunt bij je carrière. Het antwoord dat voor ons perfect op de opleiding aansloot was MOOCs. Massive Open Online Courses. 

Via een ’treintjes’ systeem van de kernvakken Finance, Data Analytics, Creativity, Technology, Personal & Professional Development en Academic Writing hadden we de taak om een structuur te maken die aansloot op het traditionele accreditatie systeem van Northampton. 

 

process-unxt-missioinrelearn

De uitkomst

Bij de Bachelor Creative Business Studies volg je de opleiding op je eigen tempo. Door middel van MOOCs ga je zelf aan de slag, waarbij je ondersteunt wordt door een Program Manager en Curriculum Experts. De MOOCs wissel je af met Business Challenges. ‘Real-life’ business cases die aansluiten bij de stof die je door de maanden heen leert.

U.NXT helpt je tijdens dit traject om een behendige professional te worden met genoeg creativiteit om de wereld te veranderen.

Door middel van Industry Feedback Sessions is het continu een internationaal multidisciplinair programma dat creativiteit, business, data, talen en technologie combineert tot een zeer unieke opleiding die past in de snel veranderde wereld waarin we nu leven.

De bacheloropleiding is opgezet in samenwerking met SintLucas en de University of Northampton

Andere geslaagde missies

Je bent zo sterk als je laatste werk

De TekkieWijzer

Ontdek je toekomst in tech met de TekkieWijzer. In anderhalf uur ontdek je wat het betekent om Tekkie te worden.

 

Lees meer

 

Hyper Island: Digital Innovation

Een voltijdse bachelor opleiding waarin je leert hoe je je creatieve denkvaardigheden kunt toepassen op technologie, data en financiën. 

 

Lees meer

 

Webshop at School

Een lespakket is gemaakt in samenwerking met o.a. Coolblue, Picnic en Thuisbezorgd.nl. In 10 interactieve lessen ontwikkel je digitale en ondernemende vaardigheden.

Lees meer