Selecteer een pagina

Projecten

Dit zijn onze geslaagde missies.

 Geslaagde missies

TekkieWorden

In anderhalf uur ontdek je wat het betekent om Tekkie te worden. Stap voor stap leer je de meest gewilde-tech beroepen kennen en hoe je ervoor zorgt dat jouw profiel binnen je gewenste functie valt.

Bekijk de case

U.NXT

Een voltijdse Bachelor opleiding waarin je leert hoe je je creatieve denkvaardigheden kunt toepassen op technologie, data en financiën.

Bekijk de case

MURAL Homeschool

Wat doe je als een pandemie al je werknemers thuis houdt en kinderen op verschillende continenten niet naar school kunnen? Je ontwikkelt een MURAL Homeschool.

Bekijk de case

Webshop at School

Een lespakket is gemaakt in samenwerking met o.a. Coolblue, Picnic en Thuisbezorgd.nl. In 10 interactieve lessen ontwikkel je digitale en ondernemende vaardigheden.

Bekijk de case

 

Junior Company: De Serie

Om middelbare scholieren te helpen bij het opzetten van een eigen onderneming, is er een lespakket ontwikkeld dat spelenderwijs door middel van video’s alle kneepjes van het vak overbrengt.

Bekijk de case

Hyper Island Digital Innovation Programme

Ben je afgestudeerd maar niet werkzaam in het vakgebied waar je eigenlijk zou willen werken? Daar werd het Digital Innovation programma voor ontwikkeld.

Bekijk de case

Andere merken

Ervaring telt. Dit zijn de bedrijven die je voor gingen:

Klaar voor een geslaagde missie?

Zin om je abstracte of juist concrete plannen te bespreken? Je mag altijd een bericht sturen om uitdagingen en mogelijke oplossingen samen te bespreken.

Stuur een bericht op LinkedIn of
mail naar annet@missionrelearn.com