Selecteer een pagina

Wie we zijn

Mission Relearn – Daagt uit te blijven leren

Het verhaal
van Annet

“Als je frustratie omzet in motivatie, kun je ver komen. Dat is het verhaal achter Mission Relearn.

Als ik terug kijk op mijn weg door het onderwijs was dit er een waar ik uitgebreid gezocht heb naar mijn manier van leren. Dat bleek ‘learning by doing‘ te zijn.

Toen het tijd werd om een studie te zoeken, heb ik een lager niveau gekozen dan wat bij mijn advies hoorde. Ik had behoefte om problemen uit de échte wereld op te lossen terwijl ik  leerde van mensen uit de industrie, want deze veranderde snel. Deze studie vond ik destijds bij Hyper Island in Zweden.

Na mijn studie ben ik op vroege leeftijd gaan werken en na mooie ervaringen in het buitenland binnen de reclame-wereld, ben ik zelfstandig aan het werk gegaan als procesbegeleider bij corporates en scholen. Soft skills trainen en groepsdynamiek verbeteren was mijn specialiteit. 

 

Toen ik later de kans kreeg om vernieuwend lesmateriaal te gaan produceren op basis van mijn eigen frustraties en ervaringen, beviel het goed. Van het opzetten van een geaccrediteerde ‘next generation’ Bachelor tot een videoserie over digitaal ondernemen. Zo heb ik in de afgelopen jaren mijn kennis binnen learning design, procesbegeleiding en technologie goed kunnen inzetten.

Ik praat hier graag met je over verder en kijk samen met mijn partners met je mee naar jouw behoefte.”

 – Annet Kloprogge

 Over Mission Relearn

Mission Relearn is jong en innovatief – opgegroeid in het digitale tijdperk en een wereld waarin alles verandert. Op één ding na: de manier waarop we leren. We leren hoe het moet, hoe het altijd was, niet hoe het óók kan of mag. Is dat niet een beetje hardleers?

Mission Relearn moedigt mensen aan om echt te leren – en te blijven leren. Op school, op werk en in het dagelijks leven. Af te leren en opnieuw te leren. Learn & relearn.

Te veranderen, te vernieuwen en onszelf uit te dagen – samen vooruit te gaan. Mission Relearn kent – of zoekt – nieuwe mogelijkheden. En wat niet mogelijk is, wordt mogelijk gemaakt. Eerst dromen, dan doen. Met de digitale innovatie, vooruitstrevende oplossingen en de toekomstvisie van nu.

‘Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan‘
– Pippi Langkous

 

Samen op missie

Leer iedereen beter kennen. Zelfstandige ondernemers die samen voor ieder project de ideale samenstelling vormen.

Annet Kloprogge

Oprichter & Learning Designer

LinkedIn

 

Jelle Kok

Innovation Development

LinkedIn

 

Dewi & Ward

Video, Audio & Editing

Website

 

Raag Raisinghani

Design & Animation

LinkedIn

 

Pax Brand

Audiovisuele productie

LinkedIn

 

Daan Nieuwland

Audiovisuele productie

Website

 

Natasja Corver

Educatief ontwikkelaar

LinkedIn

 

Dorien Verdier

Kwartiermaker onderwijs

LinkedIn

 

Léonne Tuithof

Onderwijskundig advies

LinkedIn

 

And many more..

 

 

Gratis e-book:
Bouw je eigen
Mission Map

Heb je een probleem, kom je er zelf niet uit en wil je eerst alles op een rijtje krijgen om het probleem concreter te kunnen bespreken? Maak een Mission Map met behulp van dit gratis e-book.

Vul hieronder je email in, dan ontvang je het e-book direct in je inbox.

Vul hieronder je email in, dan ontvang je het e-book direct in je inbox:


Even sparren?

Zin om je abstracte of juist concrete plannen te bespreken? Je mag altijd een bericht sturen om uitdagingen en mogelijke oplossingen samen te bespreken.

Stuur een bericht op LinkedIn of
mail naar annet@missionrelearn.com