Selecteer een pagina

Project: MURAL Homeschool

Wat doe je als een pandemie al je werknemers thuis houdt en kinderen op verschillende continenten niet naar school kunnen? Je ontwikkelt een MURAL Homeschool.

 De ambitie

Door een afgezegd lease contract ontstond er ruimte om iets terug te doen voor de hardwerkende werknemers van MURAL.

MURAL is een online tool om digitaal snel ‘whiteboards’ te gebruiken en gezamenlijk te brainstormen. Vanwege het prettige gebruik tijdens werken op afstand betekende dat business tijdens de pandemie BOOMING was.

 

De uitdaging

Toen wereldwijd een lockdown werd aangekondigd, zaten veel werknemers samen met hun jonge kinderen thuis. En met het opstarten van digitaal onderwijs en die ‘booming’ business van MURAL, bleek dit een grote uitdaging voor de productiviteit van de werknemers en de educatieve behoeftes van hun kinderen.

De werknemers van MURAL zijn verspreid over de continenten Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika en zijn zowel Spaans- als Engelstalig. Ook moest er rekening worden gehouden met die verschillende tijdzones en de werkschema’s van de ouders.

 

process-unxt-missioinrelearn

De uitkomst

Binnen de looptijd van 5 werkdagen werd er een MURAL Homeschool opgezet.

Een educatief programma bestaande uit geproduceerde en bestaande educatieve video’s die zowel de leeftijd van 3  tot 5 als 5 en ouder bediende.

Deze video’s werden opgenomen en gecureerd door een team dat verspreid was over Argentinië, Peru, Nederland en Zwitserland. Met als wekelijks hoogte punt een livestream die bestond uit digitale ‘energizers’, een show & tell en zelfs het maken van je eigen astronauten pak.

Deze Homeschool bleek een prettige uitkomst in de beginperiode van de pandemie en werd gelukkig onnodig toen het onderwijs weer kon hervatten met nieuwe manieren van digitaal leren.

 

Andere geslaagde missies

Je bent zo sterk als je laatste werk

De TekkieWijzer

Ontdek je toekomst in tech met de TekkieWijzer. In anderhalf uur ontdek je wat het betekent om Tekkie te worden.

 

Lees meer

 

U.NXT

Een voltijdse bachelor opleiding waarin je leert hoe je je creatieve denkvaardigheden kunt toepassen op technologie, data en financiën. 

 

Lees meer

 

Webshop at School

Een lespakket is gemaakt in samenwerking met o.a. Coolblue, Picnic en Thuisbezorgd.nl. In 10 interactieve lessen ontwikkel je digitale en ondernemende vaardigheden.

Lees meer